Ascension je rodina prutů navržených především pro lov na svazových revírech. Krásná rychlá akce, která vám poskytne ideální nahazovací vlastnosti pro každou délku prutu a to při zachování ohromující akce při zdolávání ryb. Ascension pokračuje v dobré reputaci prutů od firmy Preston Innovations!

Při vývoji série Ascension hráli klíčovou roli zkušení a mezinárodně uznávaní rybáři Lee Kerry a Arnout Van De Stadt. Chtěli vytvořit sérii prutů, která by se hodila pro lov na všech revírech v Evropě a přesně to pruty Ascension splňují.

Ascension 3,6 m (12ft) 60 g je největší univerzál v rodině prutů Ascension. Chtěli jsme navrhnout feederový prut, který by zvládl co nejvíc situací u vody a tento model právě takový je. Perfektní pro lov cejnků a cejnů ve vzdálenosti od 30 do 60 metrů s řadou různých velikostí krmítek.

Ascension 3,4 m (11ft 4in) 40 g je ideální pro lov na na střední vzdálenost s krmítky do 40 g. V délce 3,4 m nabízí měkkou akci potřebnou pro použití menších háčků a tenkých vlasců, ale má v rezervě dostatečnou sílu, aby zajistila, že zdoláte i větší ryby.

3,4m verze je dodávána s uhlíkovými špičkami 0,75oz, 1oz a 1,5oz.

Počet dílů : 2

Napsat recenzi

Prosím přihlaste se nebo se registrujte pro napsání recenze

Ascension Feeder 3,4m 40g

    3 500 Kč

  • Naše cena: 3 430 Kč

  • Cena bez DPH: 2 835 Kč